Autóbérlés Flottakezelés Bérautó Autóbérlés Flottakezelés

Szolgáltatásaink

Autóbérlés, autó szervíz, autó javítás, hitelügyintézés, autómentés


Hírek/akciók

Autópályadíj és parkolójegy egy helyről!

A kormány legújabb tervezete szerint a mobilos vásárlók ugyan abból a rendszerből vásárolhatják majd meg a parkolójegyet, az autópálya matricát és akár a villamos jegyet is. Tovább 


Január 1-jétől drágulnak a pályamatricák

Január elsejével az euró/forint árfolyam változásához igazodva átlagosan 7,5 százalékkal emelkedik az autópálya e-matricák díja és a 4 napos matricát felváltja a 10 napos. Tovább 

 

A Corner Car Center Kft. 2006 óta működik Soroksáron. Új, a legmodernebb eszközökkel felszerelt műhelyünk alkalmas személygépkocsik és kisteherautók teljes körű szervizelésére. Jól képzett szakemberekkel, 400 négyzetméteres területen, autószerelő-, lakatos-, klíma és villanyszerelő, gumis állásokkal várjuk régi és új Ügyfeleinket.Az Ön autója a mi gondunk.

  • kárfelvétel, ügyintézéssel
  • márkafüggetlen szerviz
  • garancián túli gépjárművek javítása
  • vizsga- és zöldkártya ügyintézés
  • szolgáltatások cégeknek, flottakezelés
  • lakatos és fényező munkák
  • autómentés
  • háztól házig szolgáltatás
  • bérautó
  • autókölcsönzés

Kárfelvétel, ügyintézéssel

Teljes körű kárügyintézés minden biztosítóval szemben! A gépjármű lakatosmunka az Audatex rendszerben előírt időtartamnak megfelel, melyet a legkorszerűbb Autóbérlés segítségszerszámokkal végzünk. Dolgozóink több éves tapasztalattal rendelkeznek. Ön elhozza a gépkocsiját (ha kell, akkor mi megyünk el érte) és teljesen kész állapotban kapja vissza. Mindent egy helyen meg tudunk javítani. Ha szükséges, a javítás időtartamára bérautót, csereautót biztosítunk. Rövid határidőt adunk, alacsony árakkal dolgozunk. A javításhoz szükséges alkatrészeket beszerezzük. Az általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk. A mi feladatunk: kárbejelentés, kárszemle, pótszemle, kárszámítás jóváhagyatása, kártérítés felvétele és az egyéb iratok beszerzése. Önnek csak egy meghatalmazást kell adnia cégünk részére, majd a kész gépjárművet átveheti telephelyünkön.

Autóbérlés a Corner Car Center Kft-vel.

A Corner Car Center Kft. teljeskörű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek a futamidő alatt. Biztosítjuk a járművek mindekori rendelkezésre állását, teljes körű karbantartását, javítását, biztosítási ügyintézést, időszaki vizsgáztatást, valamint állandó assistance szolgáltatást. A gépkocsik karbantartásának fő bázisa budapesti telephelyünk, de országosan 21 irodával rendelkezünk, hogy Ön kényelmesen és nyugalomban utazhasson bárhová.

Cégünk hosszútávú stabilitásához elégedett és visszatérő ügyfeleink vezetnek. Folyamatos fejlesztéseken keresztül törekszünk arra, hogy minél magasabb szintű szolgáltatást nyújtsunk a már meglévő és új Ügyfeleink számára egyaránt.

Mindenki másképp utazik, de a legfontosabb, hogy az utazás élménye az Öné marad!

Miért jobb Önnek az autóbérlés, mint a vásárlás vagy a lízing?

Ön professzionális munkát végez ahol minden perc számít. Sem Ön, sem munkatársai nem engedhetik meg maguknak, hogy értékes idejüket fölösleges dolgokkal töltsék.

Spóroljon meg időt, pénzt, energiát, hisz mostantól minden gépkocsival való ügyintézés a mi gondondunk.

A Corner Car Center Kft. kiváló autókat, gyors kiszolgálást és első osztályú szolgáltatásokat nyújt.

Bérleti díjaink az üzemanyag kivételével, szinte minden költséget tartalmaznak (bővebben Bérautó fül).

Dolgozzon együtt profikkal! Mi visszaadjuk Önnek azt ami az üzletben a legdrágább: az időt! Minél több időt megspórolunk Önnek, annál olcsóbbak vagyunk az Ön cégének.

Hosszútávú autóbérlés esetén sokkal kedvezőbb havidíjért tudjuk biztosítani cége számára a bérautókat (ajánlatkérés: nagy.zoltan@cornercarkft.hu vagy +36-30-791-2169, továbbá biro.peter@cornercarkft.hu +36-20-9444-125).

Az autó bérleti díját költségként elszámolhatja, sőt egy 2012-es törvénytervezet szerint az autókölcsönzés ÁFÁ-ja ismét visszaigényelhető lesz!

Hogy soha ne tévedjen el, autójához korszerű, teljes Európa térképpel ellátott GPS-t is bérelhet.

Amiért még előnyös Önnek az autóbérlés:

Nincs tőkelekötés, az autóvásárlásra szánt pénzt a cég másra fordíthatja, ezáltal javulhatnak a pénzügyi mutatók.

Nem Önnek kell vesződnie a sok kilométeres autók eladásával és az ezzel kapcsolatos kockázatokkal.

Optimális kihasználtság! Óriási szabadságot adunk Önnek. Előfordulhat, hogy több, olykor kevesebb autóra van szüksége nálunk igény szerint változtathatja az autó típusát, számát, a futamidő hosszát.


Márkafüggetlen szerviz


A 6 beállóból álló szervizben szakképzett autószerelők biztosítják a több mint 100-féle szolgáltatás zavartalan ellátását, a járművel kapcsolatos javításokat: gumiabroncs szerelése, alkatrészcsere, járműátvizsgálás, a kényelmet szolgáló felszerelések beszerelése, úgy, mint: autórádió, hangszóró, DVD, autó HIFI vagy csomagtartó. A szervizszolgáltatások előzetes időpont-egyeztetés után vehetők igénybe.

Háztól-házig Szervízszolgáltatás

Az elfoglalt ügyfeleink részére beindítottuk a háztól-házig szervizszolgáltatásunkat, melynek keretében elhozzuk a javítandó gépjármüvet, majd a munkák végeztével azt visszaszállítjuk, a megrendelőnek átadjuk. A javítás idejére igény szerint bérautót biztosítunk.

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.