Autóbérlés Flottakezelés Bérautó Autóbérlés Flottakezelés

Szolgáltatásaink

Gépjármű kárrendezés


Hírek/akciók

Autópályadíj és parkolójegy egy helyről!

A kormány legújabb tervezete szerint a mobilos vásárlók ugyan abból a rendszerből vásárolhatják majd meg a parkolójegyet, az autópálya matricát és akár a villamos jegyet is. Tovább 


Január 1-jétől drágulnak a pályamatricák

Január elsejével az euró/forint árfolyam változásához igazodva átlagosan 7,5 százalékkal emelkedik az autópálya e-matricák díja és a 4 napos matricát felváltja a 10 napos. Tovább 

 

Meggyűlt a baja a biztosítókkal....

Vállaljuk autója teljeskörű biztosítási ügyintézését akár Önrész nélkül!

Kárbejelentés: Az ön meghatalmazása alapján felkeressük az illetékes biztosítót így nem kell sorbanállással, telefonálgatással töltenie az idejét. Ha a baleset helyszínéről hív minket, segítünk kitölteni a kárbejelentő lapot.

Kárfelvétel: Megnézetjük az autót, szükség esetén pótszemlére szétszedjük, hogy az addig nem látott sérüléseket is rögzíteni lehessen a kárfelvételi jegyzőkönyvben.

Autójavítás: A megállapított hibákat szakszerűen kijavítjuk, a cserélendő alkatrészeket minden esetben lecseréljük, munkánkra telejskörű garanciát vállalunk.

Autókölcsönzés: A javítás idejére csere gépkocsit biztosítunk az ön számára, amit már a baleset helyszínén átvehet tőlünk, amíg a saját autója elkészül.

Kárrendezés: Átvállaljuk öntől a teljes biztosítási ügyintézést, banki meghatalmazás ügyintézését így önnek csak az elkészült gépkocsit kell átvennie.

Sérült autók értékesítése: Amennyiben autója javítása nem gazdaságos (totálkáros vagy úgy dönt, hogy sérült autóját nem kívánja megjavíttatni, partnereinken keresztül vállaljuk törött autója 48 órán belüli értékesítését.)

A vezető biztosító társaságok szerződött partnereként önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk. Így gyors és rugalmas ügyintézéssel, a lehető legrövidebb idő alatt végezzük munkánkat.

A javítás idejére igény esetén bérautót biztosítunk, mely ebben az esetben is díjmentesen áll Ügyfeleink rendelkezésére.

Szerződött partnereink:

ÁB Aegon Biztosító Zrt. Allianz Hungária Biztosító Zrt.  Generali Providencia Zrt.
 GROUPAMA Garancia Biztosító Zrt.  Genertel Zrt.  Union Vienna Biztosító Zrt.
   UNIQA Biztosító Zrt.

 

 

 

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.