Autóbérlés Flottakezelés Bérautó Autóbérlés Flottakezelés

Szolgáltatásaink

Sofőrszolgálat


Hírek/akciók

Autópályadíj és parkolójegy egy helyről!

A kormány legújabb tervezete szerint a mobilos vásárlók ugyan abból a rendszerből vásárolhatják majd meg a parkolójegyet, az autópálya matricát és akár a villamos jegyet is. Tovább 


Január 1-jétől drágulnak a pályamatricák

Január elsejével az euró/forint árfolyam változásához igazodva átlagosan 7,5 százalékkal emelkedik az autópálya e-matricák díja és a 4 napos matricát felváltja a 10 napos. Tovább 

 

Miért hívjon minket?

 

Bizonyosan történt már olyan helyzet életében, amikor autójával haza szeretett volna jutni biztonságban, de ebben megakadályozta egy nagyon fontos dolog: az ALKOHOL, vagy a FÁRADTSÁG.

Ilyenkor, ha megfontoltan cselekedett, otthagyta az autót és más módját választotta a hazajutásnak.Ez önmagában is több problémát vet fel: másnap vissza kell menni, az sem mindegy hova, és nem mellékes az sem, hogy autóját milyen állapotban találja.

Zéró Tolerancia?

 

Önt ez nem érinti. Használja nyugodtan autója kényelmét, ha meghívták esküvőre, rendezvényre, születésnapi partyra, vagy ha egy meghitt vacsorára vágyik. A hazavezető utat bízza a sofőrünkre, aki biztonságban hazaviszi Önt autójával együtt, Budapesten és vidéken egyaránt.
Sofőr megrendelése, részletes információk: +36 30 791 2169

 

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.